Main Content

Meeting in the Green – Offsite Meeting

De “Green Cottage” is een unieke vergaderlocatie, voor jullie residentiële seminarie in het groen dichtbij Brussel en de ring van Brussel in Vlaams Brabant.

Onze bedrijfsklare B2B formules zijn het winnende recept voor al jullie professionele evenementen, seminaries, directiecomités, workshops en team buildings.

De gezellige vergaderzalen van de Green Cottage zijn uitgerust met de professionele apparatuur (scherm, beamer, wifi, flipcharts) voor jullie vergadering met overnachting in een landelijke omgeving.

Genieten van onze heerlijke catering. Verschillende formules zijn beschikbaar volgens uw behoeften. Team building activiteiten nodig ? Deze nemen plaats rechtstreeks in onze gerenoveerde boerderij !

Flexibiliteit

1 tot 3-daagse vergaderingen
Residentiële formule
Buitengewone teambuildings
4 tot 30 personen

8 kamers/ 13 bedden

8 kamers
8 private badkamers
13 bedden
2 kamers voor andersvaliden

Bereikbaarheid

17km van Brussels airport
10km van Brussels expo
15km van Brussel centrum
Op minder dan 50km van Antwerpen, Gent, Aalst, Zellik, Groot-bijgaarden, Asse, Diegem,…
Vlieghaven, treinstation en Heysel in de nabijheid

Sereniteit

Alles 100% inbegrepen
Full-option seminaries
All-inclusive formules
Verzorgd door de eigenaar
Gratis en veilige parking

Midden in de natuur en toch dichtbij alles

 • Op 20 minuten van Brussel luchthaven (Zaventem)
  Op 10 minuten van de Brusselse Ring (uitrit Wemmel – Merchtem)
  Dichtbij Zellik, DIegem, Asse, Groot-Bijgaarden, Aalst, Gent, Antwerpen, …
  Op 10 minuten van Brussels Expo (Heysel)
  Op 10 minuten van de koninklijke serres van Laken en van het Atomium
  Op 15 km van de Grote Markt van Brussel
  Op 10 minuten lopen van het station Mollem
  Op 15 minuten (met de trein) van het station Brussel-Centraal
  Prachtige zuidgerichte tuin en terras

Online boeken

Green Cottage - Dichtbij Brussel, Antwerpen, Gent, Asse, DIegem, luchthaven Zaventem, station Mollem, Brussels expo, Heysel, Zellik, Asse

Testimonials van onze klanten

Analis Management Ontmoeting

"Green Cottage is een magische plaats & gezellig voor de organisatie van een managementvergadering. We zijn altijd zeer tevreden geweest over de service en het persoonlijke en uitstekende onthaal!"

Analis

Green cottage

Brussels meeting center
vergaderzaal in de stilte en het groen vlakbij Brussel in Vlaams brabant

Op deze unieke locatie vindt u een karaktervolle gerenoveerde vierkantshoeve op een domein van 4 hectare. De uitzonderlijke ligging zorgt voor een ideale werkomgeving. Je kan er vergaderen en evenementen organiseren in een groene omgeving dichtbij Brussel.

Onze uitzonderlijke vergaderlocatie is gelegen in de driehoek Gent-Brussel-Antwerpen, onze zalen zijn uitgerust met professioneel materiaal (beamer, flipchart, high-speed WiFi, paper&pen). Onze vergaderruimtes zijn gemakkelijk bereikbaar, in een rustige en landelijke omgeving (locatie) tegen Brussel met gratis parkeerplaatsen.

We beschikken over 8 kamers voor residentiële seminaries/vergaderingen. Het is in de zomer mogelijk om buiten te eten en te vergaderen in onze tuin in het groen met een zuidelijke ligging. We verzorgen onze klanten met catering op maat met lekker en verse producten van de streek of een informele BBQ . De “Green Cottage” is multifunctioneel, je kan bij ons terecht voor andere gezellige groepsactiviteiten zoals teambuilding,workshop, kick-off, productpresentatie, opleiding, directiecomité, brainstorming,…